may the odds be ever in your favour
Добре дошли в българския форум за поредицата на Сюзан Колинс "Игрите на глада"! Пожелаваме ви приятно прекарване тук и нека шансовете да са винаги на ваша страна!

Светът ще гледа.


You are not connected. Please login or register

Thank you for my childhood.

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Thank you for my childhood. on Съб Фев 04, 2012 11:35 pm

chockypedia


shapeshifter

Предполагам, за повечето от вас Хари е бил част от детството.
Е, на колко години бяхте, когато започнахте да четете книгите? Как ви впечатлиха?
Въобще, всичко около миналите години в препрочитане на ХП, носталгия и неограничени запаси от носни кърпички - в тази тема, излейте си душата!


_________________
Вижте профила на потребителя http://chocolatereflections.blogspot.com/

2 Re: Thank you for my childhood. on Съб Мар 17, 2012 10:41 am

Започнах да чета първата книга на 7 години и в началото ми беше леко безинтересна, но когато Хари влезе в Хогуортс, се влюбих. Помня, че първият филм от поредицата, който гледах на кино, беше Стаята на тайните, и бях много уплашена от Базилиска.
Книгите... Винаги са били част от мен. Помня как чаках да излезе последната книга, за да си я купим и да я прочетем. Баща ми я подари на мен и брат ми и тримата я четяхме едновременно. Плаках доста, естествено. Беше ме и страх на места. Но всъщност, когато свърших да чета книгата, не ми беше чак толкова тъжно, колкото когато изгледах последния филм. Знаех, че след книгата ни остава още магия, още няколко филма, които да очаквам. Но когато излязох от киното след ХП7, се чувствах... празна. Бях с приятелка, също голяма фенка. Плакахме много, гледахме го отново на другия ден, пак плакахме.. Хари Потър си остава част от мен.
Хората ме гледат странно, като им кажа, че обичам тази поредица, около мен не много хора са фенове, но не ми пречи. Горда съм, че съм част от това поколение, защото истината е, че независимо от възраст, местонахождение, раса, сексуална ориентация, независимо от всичко, книгите обединиха цял един свят. Свят, който вярваше и продължава да вярва в магията. I'll keep on smiling from the times I had with them.


_________________
Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите