may the odds be ever in your favour
Добре дошли в българския форум за поредицата на Сюзан Колинс "Игрите на глада"! Пожелаваме ви приятно прекарване тук и нека шансовете да са винаги на ваша страна!

Светът ще гледа.


You are not connected. Please login or register

Трибутите

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Трибутите on Съб Фев 18, 2012 5:11 pm

chockypedia


shapeshifter
По време на 74-тите Игри на глада Катнис е задължена да се бори за оцеляването си и заради това не знаем много за останалите трибути.

Spoiler:
Окръг едно: Марвъл, който през по-голямата част от книгата дори не виждаме, а Катнис кратко ни описва като 'момчето от Окръг 1' и Глимър, един от професионалните трибути, описана като красиво момиче с руса коса и зелени очи.
Окръг две: Катон, силният и уверен трибут и Клоув, силна, добре обучена, борбена и арогантна.
Окръг три: Дори не разбираме имената на техните трибути - момичето умира още при Рога на изобилието, а момчето е прието от групичката на професионалистите и се грижи за мините, с които пазят храната си.
Окръг четири: Още двама от професионалните трибути, за чиито имена и характер не знаем.
Окръг пет: Момчето трибут умира още в началото, докато момичето Катнис нарича Фоксфейс, защото много й напомня за лисица заради ловкостта, външния вид и чувството й за самосъхранение.
Окръг шест: Също умират още в началото на самите Игри, също не знаем нищо за тях. Същото е и с трибутите от Окръг 7.
Окръг осем: И двамата трибути умират в началото на Игрите - момчето, още при Рога на изобилието и момичето, същата вечер, привличайки внимание, като пали огън.
Окръг девет: И те са сред първите тринайсет убити през първия ден от Игрите.
Окръг десет: Момичето умира още при Рога на изобилието, докато момчето успява за оцелее до първите десет оцелели.
Окръг единадесет: Момчето трибут, Треш, е описано като висок и внушително мускулест и с тъмна кожа. Спасява живота на Катнис, като убива Клоув. Ру и дванайсетгодишно момиче, ниска, слаба и удивително бърза и ловка. Тя се съюзява със Катнис и се сприятелява с нея.

Кой от тях ви е любим? Иска ли ви се да имаше повече детайли около тях?


_________________
Вижте профила на потребителя http://chocolatereflections.blogspot.com/

2 Re: Трибутите on Нед Мар 04, 2012 1:08 pm

Първо, не е Ру. Второ, Ру ме радва, но има един герой, който остана (май, съжалявам не помня книгите наизуст (макар че е препоръчително))по-дълго от нея и, който ми направи по-голямо впечатление - Фоксфейс. Значи, тя беше перфектният герой за такъв тип игра - появяваше се само, когато има изгода и след това бягаше, за да може да си съхрани силите, и след това отново да изскочи неочаквано. Много харесвах Фоксфейс и исках тя да е във финалната тройка, а не Катон...

Вижте профила на потребителя

3 Re: Трибутите on Съб Апр 07, 2012 7:55 pm

Аз пък бих искала да има повече Ру. Просто беше много.. трогателно някак си. Мисля че чрез нея показаха колко жестоки могат да бъдат хората- да гедат как 12 годишно дете умира и това да е шоу за тях.

Вижте профила на потребителя

Sponsored content


Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите