may the odds be ever in your favour
Добре дошли в българския форум за поредицата на Сюзан Колинс "Игрите на глада"! Пожелаваме ви приятно прекарване тук и нека шансовете да са винаги на ваша страна!

Светът ще гледа.


You are not connected. Please login or register

Spoilers

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Spoilers on Съб Мар 17, 2012 8:21 pm

mims ~

avatar
smooth criminal
smooth criminal
В сряда keverdeen от tumblr видя филма на премиерата в Лондон и публикува доста спойлъри в блога си. Тук ще постна някои от тях, но ви съветвам да ни ге четете - аз прочетох някои и сега сериозно съжалявам. le grin Но ако не можете да издържите на изкушението, добре дошли в балончето на нещастливите спойлнати хора. ;д

Краят на филма:
Spoiler:
Най-голямата промяна беше финалът. Катнис и Пийта имат кратък разговор на влака за това, което е станало на арената. Пийта иска да ги запомни, но Катнис не. Пийта изглежда натъжен от това. Последната сцена е как са посрещнати в Окръг 12 от щастлива тълпа. Те се усмихват и махат с ръка и Катнис вижда Прим на рамената на Гейл и сестра й й праща въздушна целувка. После Пийта хваща ръката на Катнис и се поглеждат, Пийта вдига ръцете им във въздуха. Накрая показват президент Сноу не особено щастлив в Контролната зала.

Изтрити и променени сцени:
Spoiler:
Голяма промяна е сцената в пещерата. Голяма част от разговорите и целуването ги няма, но все пак има много нежни моменти. Историята как Пийта се е влюбил в Катнис също е променена: Пийта разказва как я е чул да пее и казва, че я е гледал как се прибира вкъщи след училище всеки ден, желаейки да има смелостта да я заговори.
Променена е и сцената с "Останете живи". Хеймич не казва директно шегата както в книгата.
Също така я няма и репликата на Пийта "Тя няма никаква представа. Ефектът, който притежава".

Мутовете:
Spoiler:
Мутовете бяха много странни и не както си ги представях. Те не изглеждат като другите трибути и не мога да кажа причината, защото е ОГРОМЕН спойлър. Те са в много светъл кафяв цвят и са наистина страшни. Не мога да дам много детайли, защото това е наистина много променена сцена.

Колко пъти се целуват Пийта и Катнис?
Spoiler:
Два - веднъж по бузата и веднъж по устните.

Какъв е кракът на Пийта във филма?
Spoiler:
Не, той не го губи. Не можеха да покажат кръвта, ако искаха филмът да остане с рейтинг PG-13.


_________________

    but what's stranger stillis how something so small can keep you alive
Вижте профила на потребителя http://hungergamesbg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите